Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

‘Reset’ a la Diputació de Barcelona i talls de llum que perviuen

0

L'exposició dedicada a Ramon Casas al Museu de Badalona és una oportunitat única per conèixer un gran artista i la seva relació amb #Badalona. Val molt la pena! Es pot veure des d'aquest dijous i fins passat festes.
L’exposició dedicada a Ramon Casas al Museu de Badalona és una oportunitat única per conèixer un gran artista i la seva relació amb #Badalona. Val molt la pena! Es pot veure des d’aquest dijous i fins passat festes.
[RESUM DEL 7 AL 13 DE DESEMBRE DE 2020] L’actualitat de la setmana a Badalona ha estat marcada pel malaurat incendi mortal al Gorg, sobre el qual he escrit aquest article al Diari Públic i del qual també podeu ampliar informació en aquest altre enllaç. També aquests darrers set dies, he publicat aquesta peça al Nació Digital sobre l’encaix metropolità. Espero que us interessi!

Per la resta, aquest és el resum de la setmana:

Tornen els talls de llum al barri de Sant Roc. Les elèctriques -ara mateix amb beneficis milionaris- han de complir amb la llei i la seva obligació de responsabilitat social; i mentrestant, els ajuntaments poden fer coses. És el cas de Manresa, q instal·larà comptadors socials en els pisos ocupats a grans tenidors. També ho denuncia la regidora Anna Lara, aquí.

Per un ‘reset’ a la Diputació de Barcelona: és possible i avui més necessari que mai.”Demanem la dimissió de Núria Marín però no descartem una moció de censura. ERC demana la dimissió de Núria Marín com a presidenta de la Diputació i a l’alcaldia de l’Hospitalet. Està sent investigada pels presumptes delictes de malversació i omissió del deure de perseguir un delicte (📄 comunicat oficial). “JxCat i el PdCat hi tenen molt a dir, en un cas tan flagrant de sospita i una imputació tan seriosa, han de fer el (més…)