Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Finalment, la plaça Trafalgar; i un pla de reactivació que li falta força

0

La primera fase de la plaça Trafalgar ja està oberta (com m'ha agradat veure com la gent conqueria l'amfiteatre i la passera que connecta per fi plaça i barri). Ara toca assegurar segona fase amb participació. Agraït a veïnat i professionals, que tant s'hi han implicat.
La primera fase de la plaça Trafalgar ja està oberta (com m’ha agradat veure com la gent conqueria l’amfiteatre i la passera que connecta per fi plaça i barri). Ara toca assegurar segona fase amb participació. Agraït a veïnat i professionals, que tant s’hi han implicat.
[RESUM DE LA PRIMERA SETMANA DE JULIOL] Aquests darrers set dies han destacat tres temes a la ciuat de Badalona: el ple municipal de juny (en aquest apunt específic podeu ampliar-ne tots els detalls), la inauguració de la plaça de Trafalgar i, finalment, la primera reunió per a la Reactivació Econòmica a la ciutat.

La majoria de municipis metropolitans ja fa setmanes que treballen en taules conjuntes institució-societat civil i econòmica per la reactivació dels teixits d’activitats. A #Badalona fem tard. Els grups de l’oposició de #Badalona convoquem demà a totes les entitats, associacions, federacions i actors del Consell Econòmic i Social per parlar de les mesures necessàries per la reactivació econòmica després de constatar la falta d’iniciativa del govern del Partit Popular. Badalona Comunicació en feia aquest seguiment, i en aquest enllaç podeu repescar les propostes republicanes.

També hem aprofitat per continuar reclamant la convocatòria urgent de la Comissió de Serveis Socials per (més…)