Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

(Inquietants) primers detalls sobre el nou govern local

0
Publicat el 24 de maig de 2020
#Biodiversitat als marges dels parcs del districte 3, a #Badalona. Rams de #naturaurbana que hem anat recollint a casa en aquests dies d'alarma sanitària. Foto compartida al Twitter en el dia de la Biodiversitat.
#Biodiversitat als marges dels parcs del districte 3, a #Badalona. Rams de #naturaurbana que hem anat recollint a casa en aquests dies d’alarma sanitària. Foto compartida al Twitter en el dia de la Biodiversitat.

[RESUM DE LA QUARTA SETMANA DE MAIG] Aquesta setmana passada el govern del PP a Badalona ha donat a conèixer els primers detalls sobre la seva organització interna. En un comunicat, ERC hem mostrat la preocupació per la manera com han sortit debilitats en l’estructura els serveis socials i l’àmbit de feminisme. A l’aprimament de serveis socials i la desaparició de ‘feminismes’ denunciats en la nota, afegeixo més incongruènces: deslligar urbanisme de territori, adscripcions d’organismes inexplicables (#Badalona Cultura a Turisme? Consorci Bdn Sud a Seguretat?), reducció de convivència a tema d’ordre públic…

Per cert, així explica el PP les seves prioritats per #Badalona: #Covid19, neteja, seguretat i totxo. Ok. L’important, però, és el q hi falta: la lluita contra la desigualtat i la segregació escolar, l’aposta per l’habitatge, les mesures per abordar la crisi climàtica…

⚠️ Aquesta setmana al blog també he parlat de ‘la ciuat dels 15 minuts’ en clau de Badalona (vegeu l’apunt aquí) i del projecte que SÍ que existeix en clau de (més…)