PEDIATRIA I FAMÍLIES

La màgia només espera que la reconeguem per poder ser real

#JoEmQuedoACasa Pediatria i famílies

0

Benvolgudes famílies d’Igualada i rodalia,

aquest bloc el vaig crear per compartir el cicle de xerrades “Puer-i-cultura”. La veritat és que m’agrada molt compartir amb vosaltres experiències i coneixements que la criança dels meus fills m’han fet adquirir. La intenció és l’empoderament de les famílies mitjançant l’intent de fer-vos arribat tot allò que és normal, per tal d’acompanyar els infants de la millor (i més feliç) manera possible.

Les circumstàncies que tenim en aquests moments han fet que no puguem veure’ns presencialment, però podem continuar fent-lo virtualment.

Ahir vam compartir un directe en Instagram (@puer_i_cultura_igualada).

He pensat que ara, que podeu tenir dubtes, podria fer petits vídeos amb les respostes o la informació del tema que us amoïni.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Xerrada sobre Vincle, resiliència i nens amb alta sensibilitat. (online)

0

Bones.

Des de fa una mica més d’una any formo part d’una associació (PAS Penedès) que pertany a l’Assoc Catalana de Persones Altament Sensibles (ACPAS).

Aquesta entitat del Penedès fa una reunió mensual (a manera de grup de suport), i un cop al trimestre fem una xerrada. Aquest cop he volgut compartir el tema del vincle i relacionar-lo amb el tret de l’alta sensibilitat. A causa de la situació de pandèmia que estem vivint, la xerrada l’hem fet de forma virtual, així que ha quedat recollida en les xarxes.

Comparteixo aquí la presentació, no feu gaire cas a l’inici perquè és la primera vegada que  fem un streaming. Espero que us agradi i, sobretot, serveixi per gaudir de la cura dels nostres fills. Sempre dic que un més només el tenen un cop a la vida, igual 2 mesos, 3… el temps no torna i el millor que ens pot passar és que quan mirem enrere veiem que ho hem aprofitat al màxim.

Aquí teniu l’enllaç.

 

Salut i cuidem-nos!

#Quedemnosacasa

#Quedatacasa