El Camp de Túria

Institut d'Estudis Comarcals

L’assemblea de l’Institut d’estudis del Camp de Túria

0

Dissabte, 30 de novembre de 2019, Bétera, plaça del Mercat Núm. 5

S’apleguen socis i simpatitzants a l’Ateneu de Bétera per participar-hi de l’Assemblea anual de l’Institut comarcal. La mitjana d’edat dels participants depassa els seixanta anys, així que joves, no n’hi ha gaires, o no n’hi ha cap. L’home de més edat és Ferran Zurriaga, amb vuitanta-dos anys, així que de coneixement acumulat, en aquests institut, si és per edat, n’hi ha a manta.

Pel que fa a projectes, a més de les publicacions anuals (la revista MIRADES), l’Institut col·laborarà en l’organització de la fira de Nadal i de llibres  a l’Ateneu de Bétera, sobretot col·laborarem en l’exposició «Llorenç Giménez: l’home, els contes, el país».

Rosa Dasí, presidenta de l’Institut d’Estudis del Camp de Túria, fa un balanç positiu del treball fet durant l’any, entre més coses, la comunicació amb la Federació d’Instituts, o amb altres associacions de la comarca. També la publicació del llibre de Ferran Zurriaga, la Vall d’Olocau, Marines i Gàtova, sens dubte una de les publicacions més importants, de major risc, fetes en els darrers anys.