Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Mobilització imparable per la llibertat, l’amnistia i l’autodeterminació

0

Marxes per la Llibertat el divendres 18 d'octubre.
Marxes per la Llibertat el divendres 18 d’octubre.
[RESUM TERCERA SETMANA D’OCTUBRE] La setmana en què l’estat s’ha condemnat pensant que ens condemnava obre un nou cicle polític en què caldrà, com mai, refermar el compromís polític col·lectiu per la llibertat, l’amnistia i l’autodeterminació. En aquest link podeu repassar el més destacat dels darrers set dies des de la meva òptica personal: són (més…)

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Cinc coses a destacar del Filmets 2019

0
(c) FILMETS
(c) FILMETS

El Festival Filmets, un dels grans esdeveniments del cinema al nostre país, ha començat aquest cap de setmana a #Badalona i fins al 27 d’octubre i amb UK de país convidat, portarà a la gran pantalla 251 curtmetratges de diversos països.

A continuació cinc aspectes que crec que paga la pena subratllar:

1️⃣ 41 hores de cinema de primeríssim nivell; en què brillaran els guanyadors i finalistes dels prestigiosos
Bafta, amb la col·laboració del British Council; així com un homenatge a Truffaut, un curt amb converses inèdites de JF Kennedy o la premiere internacional d’#StrongerTogether de Ricky Rubio.

2️⃣ Badalona consolida un festival de referència al país, consolidant subseu a Barcelona i estrenant-ne una a Sant Boi de Llobregat. L’impacte del festival es reforça també amb acord amb la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació, el Clúster Audiovisual de Catalunya, l’associació Cinema Lliure, l’ICEC i el (més…)

Publicat dins de Badalona és un poble? i etiquetada amb , | Deixa un comentari