Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Municipis republicans contra la #pobresaenergètica

0

[PRIMERA SETMANA DE SETEMBRE] A banda del judici del 12o, que ha estat un dels temes destacats dels darrers set dies a Badalona (tota la informació, en aquest apunt al blog), aquesta setmana ha estat notícia el pols de diferents municipis catalans, i el govern de Catalunya en el qual participa ERC, amb les elèctriques, a qui es demana un major compromís contra la pobresa energètica.

Extreta de la Viquipèdia
Agnès Rotger

Endesa ha dexiat clar aquestes darreres setmanes que tallarà la llum a milers de famílies vulnerables a Catalunya, i és per això que el govern del nostre país i molts ajuntaments han decidit plantar cara davant d’aquesta amenaça intolerable (i il·legal!). És hora de fer pinya com a país per defensar els drets energètics de tothom, com diu l’Agnès Rotger #Badalona, Sabadell i Barcelona ja vam plantar cara i malgrat la pressió i les crítiques vam exigir a les companyies el compliment de la llei i una major corresponsabilització. Celebro que avancem i ampliem aquesta línia.

Aquesta setmana, el departament d’Afers Socials es reunia per donar resposta a (més…)

Després del judici del #12o: “Han volgut convertir el nostre cas en un ‘avís’.”

0

Vist per sentència.

Gràcies a tots els que ens heu acompanyat i animat aquests dies. Ho heu fet més facil i ha estat un luxe poder-vos tenir a prop. A en Jose Téllez i a mi ens han fet aquesta entrevista post judici #12o a Badalona Matí. En el vídeo que acompanya aquest post podeu repescar un fragment amb el més destacat.

Publicat dins de Badalona és un poble?, General i etiquetada amb | Deixa un comentari