Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

I l’endemà (apunts sobre el que va passar dissabte a Badalona)

0
Publicat el 18 de juny de 2019
La mateixa foto des del davant (cortesia d'EFE) i des del darrera. No vaig poder evitar fer la foto. Impossible tenir guardada la càmera (i l’ànima de periodista!).
La mateixa foto des del davant (cortesia d’EFE) i des del darrera. No vaig poder evitar fer la foto. Impossible tenir guardada la càmera (i l’ànima de periodista!).

Sobre el vot de responsabilitat per impedir que el PP torni a servir-se de #Badalona i que va acabar amb la investidura d’Àlex Pastor com a nou alcalde de Badalona amb els vots de Guanyem-ERC aboco en aquest apunt algunes reflexions.

Abans d’entrar en matèria, aquí podeu recuperar també algunes reaccions a la xarxa sobre la decisió, i també llegir aquest article de Sara Muñoz al Punt Avui: “Un acord ‘in extremis’ barra el pas d’Albiol a l’alcaldia”.

Els apunts que vaig compartir pocs minuts després de la investidura:

l PSC ha estat irresponsable, nosaltres no. Badalona no es pot permetre (ni es mereix) el retorn del PP. Donem un vot tàctic a Pastor (mal menor). Lamentem la falta de voluntat socialista entomar les alternatives plantejades. Nosaltres hem posat la ciutat davant del partit.

És una de les decisions més difícils que ha hagut d’abordar la secció local d’ERC. Fins al darrer moment, i conjuntament amb Guanyem i Avancem, ens hem reunit amb el PSC lluitant (més…)