Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

[Setmana 18/2019] El nou institut de la Riera ja té pressupost, una bona notícia en l’inici de les Festes de Maig

0
Publicat el 5 de maig de 2019
Amb la Dolors, a Badagegants. Aquests dies, disfrutant de la diversitat i vitalitat de la ciutat en les seves Festes de Maig.
Amb la Dolors, a Badagegants. Aquests dies, disfrutant de la diversitat i vitalitat de la ciutat en les seves Festes de Maig.

El Govern de Catalunya ha aprovat avui destinar 6M d’euros a la construcció del nou Institut de la Riera, a Canyadó. Notícia excel·lent per #Badalona, que permetrà millorar oferta (ESO + batxillerat), recuperar antiga escola Lola Anglada i sumar un equipament innovador. Aquesta informació s’ha fet pública en una roda de premsa en què el conseller Josep Bargalló ha anunciat una inversió de 104,7 milions d’euros per a 27 construccions escolars a tot Catalunya (nota de premsa): “Comportaran la retirada de més d’un centenar de mòduls i seran les primeres que es faran amb els nous criteris constructius.” Pel que fa a l’Institut de la Riera, queda pendent un darrer tràmit d’inscripció dels solars (hauria de passar per un ple extraordinari el maig); així com acabar de resoldre l’emplaçament dels nous mòduls provisionals necessaris i valorar l’ampliació d’una línia, com defensa l’AMPA.
Pel que fa a l’Institut Ventura Gassol, cal enllestir el tràmit (ja molt avançat) d’inscripció de la parcel·la. Un cop estigui, ja podran començar les obres ja adjudicades. Els nous centres del Badalona Port i Escola Ventós Mir quedaran recollits en conveni entre l’Ajuntament de Badalona i Educació (per sort comença a perfilar-se). En virtut d’aquest document, l’Ajuntament es (més…)