Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

[Setmana 14/2019] Engegem motors per a les municipals 2019

0
Publicat el 7 d'abril de 2019

Setmana d’intensa preparació ja preelectoral, dimecres vam presentar la coalició amb Guanyem al Centre Cívic de la Salut. Aquí teniu un breu text al blog q intenta resumir el sentit de l’acord ampli presentat i q suma en una opció guanyadora les dues formacions. Blindem el canvi de 2015, evitem el retorn de l’extrema dreta! Avui diumenge ha estat el torn de la jornada programàtica, que ha tingut lloc a l’escola Llorens Artigas. Aquí podeu accedir al resum 2.0 d’ERC i aquí al de Guanyem. En aquest altre enllaç podeu repescar la benvinguda a càrrec de la Dolors Sabater i un servidor. Trobareu més informació sobre la candidatura a https://equipdolors.cat/, on a més podreu votar el lema de la candidatura.

El Círcol s’apropa, amb el cicle #sócMigrant, un fenòmen complex i ben present al debat social, a través d’una proposta multidisciplinar i de gran rigor, via les arts escèniques. Cultura compromesa gràcies a una entitat que es mulla i arrisca. Dissabte vaig tenir l’honor de presentar-lo, junt amb el secretari d’Immigració i (més…)

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Ningú pot tombar un Saltamartí: crònica d’una llibreria, amb 15 anys de diferència

0
Publicat el 7 d'abril de 2019

Brindis pels 15 anys del Saltamartí, aquest dissabte.
Brindis pels 15 anys del Saltamartí, aquest dissabte.
Ningú pot tombar un saltamartí. Fa 15 anys, en Gerard i la Sílvia inauguraven El Saltamartí, la llibreria del carrer d’en Cueta; referent de la cultura a Badalona i arreu. En aquest temps, –són dades fetes públiques avui–, en l’establiment s’han venut 600.000 llibres!

⬇️ Aleshores en vaig fer aquesta crònica per a Òmnium Badalona, republicada a Vilaweb:

“Bona part del món cultural badaloní es va trobar divendres passat a l’antiga impremta Novell, per celebrar el naixement d’una nova llibreria a la ciutat, Saltamartí Llibres (Canonge Baranera, 78), regentada per Silvia (més…)