Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Blindar el canvi, compromesos amb la Badalona que suma… anem a guanyar!

0
Publicat el 3 d'abril de 2019
Presentació coalició de Guanyem i ERC-AvancemMES-AM avui al Centre Cívic de la Salut.

Aquesta tarda s’ha presentat la coalició entre Guanyem Badalona en Comú i ERC-AvancemMES-Acord Municipal (📰 notícia de la presentació al Nació Digital), amb la Dolors Sabater de cap de llista i l’autor d’aquest blog i candidat republicà de número dos. L’objectiu? Ser la força més votada a les eleccions del maig i recuperar el govern per blindar el canvi començat el 2015. A continuació un resum del més destacat de la meva intervenció.

  1. L’objectiu de la coalició de Guanyem i ERC-Avancem MES és ser la força més votada a Badalona. Sortim a guanyar.
  2. És un moment important, i volem destacar que diferents organitzacions hem decidit sortir de la zona còmoda per vertebrar una opció política en un moment delicat. Això ha requerit visió i generositat de totes les parts. Una abraçada als militants i simpatitzants d’ERC, Avancem MES, Guanyem… per fer-ho possible.
  3. Tota la nostra energia i compromís estaran a partir d’avui a garantir que no corre risc —perquè avui està en risc— la Badalona dels drets, la Badalona que reverteix retallades, que se centra en l’atenció a les persones, que pregunta als veïns i veïnes a què destinar els diners del pressupost, que veu l’espai públic per a tots, que aposta per la reactivació econòmica amb un pla de polígons de referència.
  4. Estem convençuts que el mes de juny tornarà a la ciutat un govern compromès amb els valors republicans, al servei dels veïns i veïnes; un govern que 1) eviti l’estigmatització de col·lectius i les falses solucions fàcils i que 2) deixi d’utilitzar (més…)