El bloc de Palafrugell

L'Empordanet

Aclariment. Crisi a SI de Girona?

Sense categoria

Les notícies que apareixen a la premsa relacionades amb la crisi que pateix Solidaritat Catalana per la Independència a Girona, no són cap novetat. Venen de temps enrere.

A principis d’any des de la Coordinadora del Gironès, dimitida fa mesos, es va reclamar, a la Direcció Nacional, una actuació contundent dirigida al fins ara responsable de premsa del Partit, per la seva actuació constant de menyspreu i en contra de determinats dirigents de la formació, i per les seves opinions i accions polítiques negatives envers altres formacions independentistes catalanes.

Sembla que ahir el varen cessar, o més ven dit, el varen acomiadar de la feina. Tard i malament.

A més a més d’aquests antecedents gens favorables a Solidaritat, s’ha de dir que tot plegat anava acompanyat d’actuacions encaminades a anar teixint una xarxa interna d’afinitats i exclusions, amb l’objectiu de tenir els afins col·locats als llocs de responsabilitat, i d’aquesta manera fer i desfer sense problemes. Com si a Solidaritat hi convisquessin diferents categories d’adherits.

Ara surt tot a la llum com a conseqüència de les eleccions primàries per escollir els nostres candidats al Parlament de Catalunya. Es veuen les misèries internes i a més a més les expliquem externament. Una volia sortir ven col·locada i no admet el resultat. Plega i obre el ventilador. L’altre perd la feina. I també endolla la maquina de fer vent. La majoria no sap que passa, ja que sembla que tot s’ha fet amb transparència i democràticament.

Tot plegat  no hauria d’afectar la campanya electoral i els resultats finals, ja que la il·lusió és molta i tenim pressa.