ARCHILETTERS

NOT TO BE A NUISANCE, BUT NOT TO GIVE FREE SERVICE

FRACTAL (2ª proposta per al concurs del logo d’ERC)

Deixa un comentari
Us presentem la nostra segona opció que hem presentat en el concurs del logo d’ERC, on hem volgut jugar amb la senzillesa del triangle, element fonamental en el disseny del logo.

Partint de la base del triangle i dels tres colors pantoms requerits en el logo. hem multiplicat per tres els triangles per a donar moviment a la nostra idea, obtenent un logo dinàmic, però mantenint la connexió amb el logo anterior on la simplicitat és la seua major característica.

Dinamisme al logo i dinamisme en els plantejaments adaptatius d’ERC, tot fent una connexió entre el disseny del logo i les idees del partit al què ha de representar. D’igual manera que l’anterior opció hem inclòs un slider d’aplicacions concretes.

La simplicitat geométrica del triangle es superposa al joc geométric del fractal i, amb aquestes idees, el resultat es aquest què us mostrem. Teniu adjunt a la part inferior, en format Pdf, el desenvolupament complert del disseny i les seues aplicacions diverses en paperia, tanques, webs, bosses, etc emboltoris, correspondència, etc..

Aquesta entrada s'ha publicat en Graphic Design el 28 de setembre de 2012 per josep_blesa