5 anys, 7 mesos i 20 dies

0

Si demà no hi ha cap imprevist, que als jutjats mai se sap, tancaré un assumpte penal que s’obrí fa justament això: 5 anys, 7 mesos i 20 dies. I no, no és cap cas extranyament complicat o de gravetat extrema, és un delicte de coaccions.

Aquest mes passat vaig aconseguir tancar un divorç, on l’altra part ni comparegué, desprès de més de dos anys d’haver-se iniciat.

És possible que la propera setmana, finiquite un tema que arrancà el 2009, i tot gràcies a que les parts ens hem avingut a un acord.

Tinc senyalats, ara, judicis per al proper mes de març. Ni us conte quan els vaig encetar.

Una anormalitat processal que ja s’ha convertit en regla, i que complica molt una feina que fonamentalment es basa en la confiança en la o el professional que t’atén, i que a hores d’ara fa que ens passem més temps demanant a la clientela que tinguen paciència, que actuant davant el tribunal.

Un panorama fosc, que sols fa suportable els moments màgics que et trobes de sorpresa, com quan et ve un client que no esperes, que no té cita, i et dona un regal comprat pensant en tu, per agraïr-te justament la paciència que tens amb ell.

Gràcies!!

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari