Iaia!!

0
Publicat el 5 de maig de 2010

 

A casa sempre hem celebrat tot el que és possible celebrar en família: aniversaris, sants, dia de la mare, del pare … Era l’excusa perfecta per fer un dia especial, i per tant hem ignorat persistentment les crítiques a que son dies comercials, forçats … Ans al contrari, era un dia on s’eixia de la rutina i on una família treballadora podia fer un extra, per tant els marcats en roig especial, es celebraven i es celebren.

 

De tots els dies, el que més crítiques suporta crec que és el dia de la mare, no hi ha dominical previ a la data que no vaja farcit de propaganda de possibles regals (inassequibles la major part, tot siga dit) i al temps de columnes i articles criticant la faceta comercial del dia.

 

Tanmateix enguany ha estat diferent, per una banda m’he trobat un setmanari on s’explica l’origen del dia, i la importància de Julia Ward Howe en la seva instauració, com una reivindicació de pau i desarmament. Tota una sorpresa, però res comparat amb el que el meu nou nebot, ens feu. El millor regal que ha tingut la mare ha estat que el seu segon net, el mateix dia que complia dos mesos amb nosaltres, entrà a casa amb un primer estentori: Iaia!!

 

I davant això, qui s’atreveix encara a mantindre que el dia de la mare és comercial?

 

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari