El bloc de Palafrugell

L'Empordanet

Fem el préssec, per ser suau

Sense categoria

Eleccions: Tripartit, perd. ERC perd: PSC perd. CiU no guanya.
Què passa doncs? Perd Catalunya, la seva manera de governar, la seva situació a l’Espanya plural…., el seu futur. A la fi perdem tots.
Així ho han volgut els del PSC-PSOE, ells solament volen mantenir Zapatero i Montilla. Mai trencaran, mai votaran els 25 en contra del seu cap natural, mai el PSC-PSOE treballarà per Catalunya.
La resta viuen perduts, sense saber que fer, sense horitzó clar, sense la valentia que els hi manca per trencar definitivament amb els espanyols.
Trenqueu ja, convoqueu eleccions i després ja veureu el que s’ha de fer, sempre sense el PSC-PSOE, és clar.
Val més saber que ERC i CiU defensen Catalunya, que no pas veure com uns i altres pacten amb Madrid. No doneu suport als seus pressupostos, no ajudeu a Zapatero a guanyar votacions al Congrés, deixeu que els 25 facin el seu paper de suport, sense dubtes, al projecte de Zapatero, Pajin, Blanco, Montilla, Corbacho i Chacón, deixeu que no lluitin per Catalunya.
Encara que el PP guanyi les eleccions vosaltres heu de treballar per Catalunya, el seu futur i la seva Independència. No hi ha cap altra solució. Tots junts ho aconseguirem.
No dic res d’ICV, no val la pena ni esmentar-los, ells són l’escolanet del PSC-PSOE. Ja s’ho faran.