Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall i Camps

Actuació de Robert Bonet a La Vaqueria

0

El proper dijous 5 de febrer, a les 21,30 h, el pianista i compositor Robert Bonet actuarà a La Vaqueria, de Tarragona. Hi presentarà el seu primer àlbum d’estudi Temptacions, en el marc d’una gira que va començar a Reus i que el durà a altres ciutats catalanes i de fora del país.

Tot i que Temptacions és el primer disc de llarga durada d’estudi (abans havia enregistrat un parell de maquetes, titulades Un instant i Vine amb mi), el músic de Juneda resident a Reus té una considerable trajectòria en concerts i recitals i també en composició musical. Als 14 anys va començar la seva carrera compositiva amb una sardana, un gènere radicalment diferent de la nova simplicitat en què està ara immers, “un estil proper al new age i al minimalisme, tot i que no és tan repetitiu com aquest últim”, segons va explicar el mateix Bonet quan va presentar Temptacions.

En aquest treball, Robert Bonet ha fusionat la música electrònica amb la música clàssica (“una fusió que arriba molt bé a un públic no especialitzat”) i això ha donat com a resultat onze temes i un bonus track, alguns dels quals són només musicals i d’altres incorporen una veu cantant.

Publicat dins de Cultura | Deixa un comentari