Espai de Dissidència

La Bitàcola de Xavier Diez

10 de maig de 2014
4 comentaris

El Barça i Boko Haram

La campanya a favor de les nenes segrestades a Nigèria per la secta terrorista Boko Haram és d’una cursileria i inoperància absoluta. La sensibleria de les fotos al twitter deu satisfer encara més als assassins islamistes que fan de la crueltat i la salvatgeria la seva veritable religió. En certa mesura, exhibir-se amb una foto demanant clemència no serveix ni per tranquil·litzar les consciències. No ataca a la colla de malparits que imposen el feudalisme amb coartada religiosa, i que només entenen un sol llenguatge, el de les armes.

Ara bé, la hipocresia occidental ultrapassa els seus límits a casa nostra, per la nostra acció, i sobretot, la nostra omissió. Perquè, on seran aquestes nenes segrestades? El més probable, i a partir de casos similars, és que acabin a Qatar, Aràbia Saudí, o a qualsevol altre emirat del Golf. I, pregunta encara més interessant: qui finança, organitza i atia grups de troglodites armats amb un AK47 i un alcorà? No cal ser molt llest per entendre que els petrodòlars de les teocràcies feudals en són els artífex.

En el moment en què la samarreta del Barça va quedar tacada pel nom d’una teocràcia feudal, ho confesso, el meu equip de tota la vida em resulta indiferent. I en moments com aquests, em fa vomitar. El Barça és corresponsable dels crims de Boko Haram per permetre ésser patrocinat per aquesta teocràcia feudal, que tolera i enalteix l’esclavitud, que en privat, ens considera infidels, i per tant, objectius a abatre, que manté una cohesió violentament jeràrquica i intolerable, que comet crims i els tolera. I que viu envoltat de llefiscosos llepaculs, com la directiva d’un Barça (i els socis que li van donar suport) que van acceptar diners tacats de sang i tirania.

Qatar munta i estimula grups com Boko Haram, que té com a objectiu la conversió o l’eliminació de fidels. Que té centenars de milions d’esclaus al seu emirat. Que és, no una dictadura, sinó una monarquia absolutíssima. Que fa dels no musulmans ciutadans de tercera (allà, els musulmans, són ciutadans de segona, només la noblesa té alguna cosa a dir). Cada dia que el Barça manté tacada la seva samarreta, esdevé còmplice d’aquesta terrible opressió, on les dones pateixen una discriminació i violència inenarrable.

Jo demanaria a tota l’afició del Barça un boicot absolut contra un equip que no té cap vergonya per enaltir la dictadura i la corrupció dels petrodòlars. Fora la teocràcia feudal del Barça!

  1. molt ben dit. les samarretes noves del barça estaven molt be… si no fos per portar publi d’una dictadura islamica assassina. y per aixo m’he negat a tenir-ne cap.
  2. “El Barça és corresponsable dels crims de Boko Haram per permetre ésser patrocinat per aquesta teocràcia feudal”
    Pura demagogia, company, pura demagogia, tu i tots el que omplen els diposits del cotxes amb combustible que ve de les teocracies feudals son tan corresponsables com el Barça. Qui tira la primera pedra?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!