Bloc-StAP

el bloc de la WEB STAP

28 de març de 2012
Sense categoria
0 comentaris

No en vull saber res de .es


Ja fa dies que estava pendent de si adquirir un domini .cat i passar-hi els articlets que he anat fent al blogspot.com, o bé si fer-ho mitjançant +VilaWeb. La qüestió és que no vull que se’m identifiqui com a ‘punt es’, que és el que passa de fa uns dies des de ‘Blogger’.

Fa una estona he pres la decisió de mirar de traslladar el que he anat escribint al blogger, al ‘xagoridestap.blogspot.com’, a +VilaWeb. En això estic.

I sembla que me’n he anat sortint prou bé. Nosé, quan li agafi el truquet segurament deixaran de sortir-me lletres més grosses i altres més petites. Anar-hi anant.

Fa angúnia, eh? ens volen fer ser espanyols tan sí com no, fins i tot els ianquis, ves que se’ls hi ha perdut a ells en aquest tema.

A veure si d’aquí a uns mesos, quan el nostre país sigui un país normal, independent dintre el possible, i, això sí, sense la bola de ferro lligada al peu, amb els espanyols fent la seva i no havent-se de preocupar d’“españas rotas” ni “unidades de la patria”, potser, ni que sigui de mica en mica, els ianquis i la resta de pobles del món s’aniran acostumant a que a un país petit, mediterrani, de nom Catalunya (o Catalonian, o Catalogne…) no cal penjar-li la llufa de ser d’Espanya.

Ara, que això sigui un primer pas. Perquè pobres illencs i pobra bona gent valenciana, que s’hauran de menjar el ‘mòmio’ tot sols fins a que poguem estar com convé, junts i tant ben avinguts com ens sigui possible.

Mira jo no en vull saber gaire res d’Espanya, ni, clar, de .es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!