Bloc-StAP

el bloc de la WEB STAP

28 de març de 2012
Sense categoria
0 comentaris

Que sí, coi! que sí …que sóu els colonitzadors



Tant clar que sembla que ho tenen i, noi!, han d’assegurar-se que tot cristo ho entén, anant enganxant escuts de la ‘seva’ Graaaan Barcelona a les plaques dels carrers andreuencs.

Altre cosa és que, per moltes enganxines i rèpliques de la font de Canaletes que ens encolomin, la gent andreuenca ens ho empassem. N’hi haurà que sí, clar, hi ha i hi ha d’haver gent per a tot.

En vaig veure les primeres, si no m’equivoco, a la Meridiana. Mal d’ulls! tot i ser l’autopista que ens van incrustar tot esberlant el nostre Terme Municipal i fent una barrera arquitectònica d’aquí t’espero. Vaig pensar, “mira que en són de burros” i no li vaig donar més importància, encara que també vaig pensar que potser algú es sentiria ofès i maldaria per arrancar-la.

Després, de mica en mica, en vaig anar veient més i més i més. Ara el que costa és trobar algun carrer per on no hagi passat el colonitzador de l’enganxina i ja fot angúnia. A més a més el senyor colonitzador col·locador d’enganxines és un potiner, unes són més amunt, altres més avall, unes mes esquerrenades i unes altres més dretanes. Deu ser cosa de la crisi, que no s’atreveixen a pagar-li més al pobre bordegàs, no fos que algun altre centralista els critiqués, no per l’acció colonial, sinó per buidar massa la caixa.

És clar, ja s’enten que no els faci cap gràcia que establiments privats facin samarretes afirmant que ‘no sóc de Barcelona – sóc de Sant Andreu‘, o ‘StAP NO és BCN’, ‘si vas a Barcelona – Sant Andreu independent‘ i altres que corren. S’han vist obligats a contrarestar-ho i han decidit refregar-nos pels morros a cada cantonada l’escut imperial.

Se’n adonen que cada vegada s’assemblen més a aquell que va fotre una bandera de no-se-quants-milers-de-metres al mig d’una plaça? O a aquells altres que després de la menjada de tarro amb l’anunci televisiu, en català, et deixen anar “Gobierno de España”, en espanyol, no fos cas…

Que sí, que sí, que sóu els colonitzadors descarats, ofensius i sense cap mena de sensibilitat ni respecte pels sentiments andreuencs …que us aprofiti (o no).

Publicat el 8 de novembre 2010

Això no ens agrada
StAP.21

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!