Wu Ming.cat

A l'esquerra, la CUP

31 de gener de 2008
7 comentaris

No compleixen i no els votarem!

(…)
Quart cinturó amb calçador” i també la línia de molt alta tensió-MAT. És clar que els socis petits del govern catalunyès s’ho empassen tot.

En allò important nacionalment i social són sistemàticament passius i combregants. El minoritari PSC-PSOE se’n surt en les principals apostes. 

I sents a ICV-EUiA i a ERC dir que no, que per aquesta i per aquella, que no hi passaran, i hi passen.
 

I sents a en Ridao –ERC- dir que en Zapatero no compleix i ells, que formen part de la majoria espanyola que recolza el PSOE, es queden tan panxos.

I, naturalment, en Zapatero no compleix gràcies al suport de tots els seus socis. 

A Madrid, el PSOE governa tot aplicant les polítiques dictades pel PP en els camps econòmic, autonòmic, antiterrorista, el cas basc…
 

I a qui tots ens demanen el vot –CiU, PSC, ERC, ICV-EUiA- pels seus programes i els programes, ja se sap, importen poc: i al final votaran Zapatero.
 Què dir, doncs, de tot això? Ingenuïtat, no. Cinisme, més aviat. Poca-vergonya moral i política. Polítiques indistingibles, les dels uns i dels altres, sacrificis programàtics per mantenir la poltrona ben calenta i accessible. 

I votant, i votant-los, no fem altre que consolidar aquest partit únic, espanyol i neoliberal, que ens governa aquí i arreu.

L’oposició? Tan se val, faria tres quarts del mateix, matís aquí, matís allà. Vivim i patim, fet i fet, una política falsària, enganyaire, curulla de cinisme. On els programes són paper mullat des de la nit mateixa que s’han obert les urnes. On el que interessa, de debò, de debò, és assolir com més posicions de poder millor. 

Què fer? Tot això, tots aquests, es mereixen una grossa censura. Un vot rotund i net d’impugnació. Es tracta d’expressar políticament l’atipament, el desacord, la ràbia, contra tot aquest estat de coses.
 En un moment o altre, nosaltres, vosaltres, els altres, els hem fet costat, a aquests i als de més enllà.

Ara, és hora de dir prou; què s’han cregut?! 

¡Si no compleixen no els votis!
 

. NO VOTIS, el 9-M

  1. Si un tio tan impresentable com aquest wu ming diu que no votem, aleshores jo vote. Prou d’espanyols encoberts, abstencionistes agoreros i pseudo-comunistes de postal. A més posa la foto de Ridao, per a després maquillar-ho dient que no votem a altres, però el seu objectiu és que no votem ERC. Un vot més per a ERC.
    Un tio que posa com a referent el Ken Loach queda ben retratat. Quina merda de peli "Tierra y libertad", on Stalin era malo malisimo i el POUM i tota eixa quinta-columna feixista encoberta apareixen com els bons. wu mig, por qué no te callas?

  2. Respecto que pensis que ERC no farà demà la revolució social… Però ERC mai ha dit que ho vulgui fer! Però és l’únic vot consistent (i possibilista, ja ho sé) en aquestes properes eleccions. Per cert, En quin grup polític t’enquadres per a dur a terme el te projecte de canvi social? Potser jo m’hi apuntaria també, si teniu les coses tan clares… Pel company valencià, que es miri "el vent que remou l’ordi" sobre el conflicte irlandès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!