Viníssim

bloc de vins

4 de novembre de 2013
0 comentaris

Fusió Blanc 2012: passions compartides…

Soc fill d’Arenys de Mar i del Maresme Lliure i Tropical, hi he viscut tota la meva vida. Vaig nèixer a la Riera i visc a un Rial. Els ceps  de la Cooperativa de la Serp viuen i moren mirant el mar. La meva DO és Alella i més enllà de la 3ª Platja tinc el cor a Binimel·là

El bloc és diu Viníssim, perquè és el “Bini” lloc dels qui agrada el vi, i a Menorca el vaig somiar.

Quan arribo a Es Mercadal i tinc el sarró ple de Rubiols i Coca de Sofrit del Forn de Sa Plaça, sento com em crida Binimel·là Petit i el Camí de Cavalls. Per anar a la Costa Nord cal agafar el Camí de Tramuntana. Primer trobes el Molí de Tramuntana la dreta i baixant a l’esquerra les Vinyes d’en Crispin de N’Aguedet. La felicitat ja és meva…una estona llarga.

Els vins d’en Crispin els conec des dels inicis, pioner,ell va recuperar la vinya a Menorca, i per aquest motiu puc dir-vos que amb els anys ha passat de fer vins partisans a fer vins de qualitat. El seu Ferrer de Muntpalau és una parellada més que interessant. 

Les seves vinyes les he vist crèixer any rere any guaitades per vaques, cavalls, milans i el Toro.  

Fusió Blanc 2012 La col·laboració de Crispin i el Celler Alella Vinícola són per a mí una quadratura de cercle quasi perfecte, a qui l’interessa la perfecció?

El vi és un cupatge de Garnatxa Blanca i Macabeu ambun bon treball de mares i un 25% pasat per bóta. Sense filtrar ni estabilitzar, és un vi franc, directe i natural, plaer immediat a glop d’estiu. Un somni de 1.333 ampolles.Tanqueu els ulls i gaudiu de la felicitat, compartiu Mediterrà, passions i pecats…

Esta bé això de fusionar passions … No us sembla?
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!