Viníssim

bloc de vins

Fetish, segueix l’amor que després de la nit surt el sol …

21 de març de 2015

https://youtu.be/Ri3tKAVE0EQ?list=RDRi3tKAVE0EQ La nit, la paraula, el sexe, les mirades  són llenguatges de descoberta, eines d’escriptura vital damunt les pàgines en blanc de nits i dies. La línia que separa l’experiència, el plaer i el llindars de la transgressió és molt fina, i sovint etèria … La cura i el camí és un  camí de perles roses

Llegir més

Trempat amb el Trepat

7 de desembre de 2014

De la meva passió pel trepat en sabeu el motiu, uns centenars de ceps a la Vinya del Rial de la Serp. De la meva admiració pel trepat, Carles Andreu. De veure com una DO reneix apostant per una varietat menystinguda, satisfacció davant la feina ben feta. No cal renunciar a res per ser tu

Llegir més

Eccoci … Aquí estem Viníssims…

30 de novembre de 2014

Venim d’un silenci molt llarg, però de molta activitat … Ben tornat i ben trobat per parlar una mica de vins i una mica més d’allò que envolta les copes plenes i buides, allò que paga la pena compartir. Eccoci, ergo aquí estem en italià, és un celler de les Gavarres, envoltat de bosc i

Llegir més

Tastant Montsant a fons…

7 de desembre de 2013

Dissabte 23 de novembre, 19 valentes i 3 valents van apropar-se a El 600 de la Pepi desafiant tots els controls de la Benemèrita per carreteres, ports, ponts i camins per ser al 1r Tast Clandestí de Vins de Contraband de Tast&Casa a BCN. El 600 de la Pepi… Un lloc on agafar un bon

Llegir més

De Pardas a la veritat … Viníssim nº 200

27 de juny de 2013

En la vida i en la parella els actes d’amor més sincers són sovint els menys evidents. Més enllà de paraules, carícies i sexe, la màxima expressió de l’amor d’una parella són les hores que inconscient i adormit exposes la teva vulnerabilitat a l’altre. És amb qui  dorms i et despertes qui estimes de veritat.

Llegir més

Més #FestaTrepat: Josep Foraster Trepat

26 de juny de 2013

Al darrer apunt parlàvem de la Festa del Trepat i que el Trepat és una Festa. Perquè hi hagi festa hi ha d’haver convidats i si la DO Conca de Barberà és una festa és perquè n’hi ha força de convidats: Carles Andreu, Carlania, Gatzara  Vins, Molí dels Capellans … i per descomptat Josep Foraster.

Llegir més

Siós Les Creus 2009

25 de febrer de 2013

Les bones notícies a Costers del Segre no venen només dels vins de muntanya. Aquest ull de llebre és dels vins més Viníssim que he tastat aquest any, per diversos motius, preu inclòs. Vi:  Siós Les Creus 2010, Celler Costers del Sió DO: Costers del Segre Raïm: 100% ull de llebre  Elaboració: vi negre amb

Llegir més

Carinyena al Penedès? I tant: Parató Samsó 2008

8 de febrer de 2013

A la DO Penedès, terra de Merlot i Cabernet tant com de Sumoll i Xare·lo, també hi podem trobar vins singulars, que en lluita directe amb les varietats negres franceses esdevenen heròïcs. A Parató Vinícola en trobem un bon exemple amb el seu vi de carinyena, ells en diuen samsó -potser l’únic error, d’aquest vi-.

Llegir més

Beure vi, prendre’l …

24 de gener de 2013

Beure vi és un acte de creativitat compartida, múltiple. Una suma d’experiències a la vida de l’elaborador, el cep, el temps i qui el pren, on, quan i amb qui.Prendre vi és prendre un glop de vida, un raig de sol, un grapat de sorra, suor treballada, il·lusió, tradició, història i futur.Prendre vi és prendre vida,

Llegir més

L’Heravi Jove 2012&The Blood Red Rose

20 de gener de 2013

El vi  una promesa d’amor i felicitat: una rosa vermella. La cançó, un glop de garnatxa i carinyena. Els llavis vermells i humits, un petó envinat. La llengua un regal compartit… “Give me love, give me happiness Give me hope, give me lonelinessGive me fight, give me bad desireGive me chills warm it up with fireNo

Llegir més