Entre el Túria i el Ridaura

el bloc de vicent

Esperança i llibertat, de Raül Romeva.

El mes passat vaig assistir a la presentació de la candidatura per les eleccions europees d’ERPV i vaig tenir el gust d’escoltar a Diana Riba, parella de Raül Romeva, empresonat i jutjat injustament en aquest país que ens ha tocat viure. Va estar emocionant i crec que ella no va poder contenir l’emoció cal al final de seu parlament. Unes setmanes després acabe de llegir el llibre que Raül a escrit mentre ha estat empresonat per intentar donar al poble, el que aquest li ha demanat: votar.
Al llibre, el conseller d’afers exteriors ens relata les seues experiències a les presons espanyoles, al mateix temps que ens explica la seus feina com a conseller i les seues opinions sobre l’actualitat política (abans de començar la farsa de judici que s’està celebrant a Madrid), a més de les seues esperances de cara al futur, que compartim molta gent, tant al nord com al sud del Sénia.
Potser la compra d’aquest llibre és un acte militant, però val la pena llegir-lo, i si part dels beneficis van per la causa de la independència, endavant!
Llibertat presos i preses polítics i exiliats i exiliades!
In…inde….independència!

Publicat dins de política | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.