Entre el Túria i el Ridaura

el bloc de vicent

Marines- Molí de Gatova-Cim del Gorg-l’Olla-Marines

La ruta d’avui s’ha fet pesada per l’asfixiant calor que ha fet aquest matí. Sort que després de dinar s’ha tapat el sol. A més encara es respirava fum de l’incendi del magatzem de taronges de Museros del dimecres, i encara feia olor a cremat.
La ruta s’iniciava en el poble de Marines vell, però enlloc de pujar directament al Gorg, hem fet una volta que ens ha portat a un dels molins que hi ha a Gàtova, per començar des d’allà l’ascensió al cim més alt de La Calderona, el Gorg, amb 907 metres, amb una calor insuportable. L’únic lloc frec que hem trobat era una sima, prop del molí. Després hem fet la baixada, amb el sol torturant-nos les esquenes cap al poblat d’Olla, on hem dinat en una bassa que hi ha abans d’arribar al poblat. Quan he arribat a la bassa, m’he tret la samarreta i he posat el cap dins de l’aigua, ja no podia més de calor. La resta, tornada cap a Marines, on esperaven dues cerveses ben fresques i la font de l’esglèsia per posar el cap dins d’ella.
Autocrítica: la calor ens ha fet anar més lents de l’habitual. Potser pel proper mes, hauríem de sortir més d’hora, com diu En Pep Guardiola? 

Publicat dins de Muntanya | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.