Vicent Luna i Sirera

Tirant al blanc

21 d'octubre de 2014
0 comentaris

Per una escola pública i de qualitat

Avui, l’alumnat dels centres públics del País Valencià han encetat una jornada de vaga que ha de durar tres dies. Motius en tenen més que suficients, com en tenim la resta de la Comunitat Educativa. El PP amb, 20 anys de governs, ens ha deixat als valencians un ensenyament públic tocat i ben tocat: retallades en pressupost i professorat, fracàs escolar, retirada de beques i ajudes a les famílies més necessitades, control dels equips directius i consells escolars, menyspreu i retallades de l’ensenyament en català…Mentre, s’han dedicat a subvencionar i potenciar l’ensenyament concertat i privat. Per acabar-ho d’adobar, la Llei Wert incrementa i legisla totes aquestes polítiques que els populars han aplicat a casa nostra.
Els estudiants fan bé de plantar-se i dedicar una jornada de lluita i de vaga.Una lluita que la resta de la Comunitat Educativa hauríem d’imitar com venim fent aquests darrers anys.
Heu ací algunes de les pancartes que avui mateix han fet els alumnes del meu institut, IES Pare Arques de Cocentaina ( El Comtat)

Vaga estudiants1

Vaga estudiants3

 

Vaga estudiants4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!