Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Trobada blocaire amb Mas

L’Artur Mas ens ha convidat a xerrar un parell d’horetes aquesta vesprada a una colla de blocaires ben diversos i variats. A la seu de Convergència, setena planta, ens hem assegut al voltant d’una taula gran i amb l’excusa de la presentació del seu videobloc entre els uns i els altres xafant-nos i interrompent-nos a la manera dels posts hi hem pogut argumentar i contrargumentar sobre els blocs, les maneres que tenen els polítics d’entendre la realitat, sobre com arribar millor a la gent i com deixar que la gent els arribe millor a ells i, evidentment, sobre la seua recent proposta política de la Casa Gran del catalanisme. Mas ha estat en la seua lína habitual: prudent però contundent. Així, quan el Xavier Mir, per exemple, l’ha provat d’acorralar amb la seua reconeguda claredat verbal ell ha reaccionat entrant al cos a cos sense dubtes i defensant de forma tant eloqüent com dialogant les seues posicions. En qualsevol cas val a dir que la conversa ha anat més de blocs i internet que no de política estricta, cosa que em fa la impressió que hem agraït tots, Mas inclòs, tal i com està el pati.

Algunes versions de companys de taula:

>Toni Ibáñez: Trobada de bloggers amb Artur Mas
>Xavier Mir: Una breu xerrada amb Artur Mas
>Marcus: Trobada blocaire amb Artur Mas
>Eduard Batlle: Videobloc d’Artur Mas
>Marc Arza: Blocs i política 2.0; el leninisme impossible
>Roc Fernàndez: Trobada amb blocaires

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Molts diaris fan sovint xats amb personatges de l´actualitat política.

    Com a lector de vilaweb, m´agradaria que algun dia també els teus lectors puguem xatejar i plantejar alguna pregunta en directe a Carod,Mas,Montilla ,Saura o a personatges de plataformes i societat civil.

    D´altra banda,m´atreveixo a suggerir més "visualització" a vilaweb,amb un relleu a vilawebTV més fàcil i directe des de la portada. Un redisseny,penso,no us aniria pas malament, i vilaweb podria potser créixer en visitants. Trobo a faltar les notícies de novetats tecnològiques que al principi distingien a vilaweb i que ara duren poc per les actualitzacions o que cal buscar-les,complicant-ne l´accés.

    En fi,he entrat per suggerir xats, i he acabat demanant una remodelació gràfica…i és que els lectors de vilaweb,estimem vilaweb ,i no volem que s´encalli. Heu de ser els millors. Ho necessitem perquè ens ajuda al projecte de sobirania que tots compartim.

    Potser el segment més intel.lectualitzat i militant ja és asidu a vilaweb. Es incompatible obrir-ho a un mercat d´un nivell més baix amb seccions d´humor, curiositats, o notícies per somriure?  Es pot compaginar un diari seriós amb alguna secció frívola que no sigui anar al cinema? I si la política empresarial és la d´un diari bàsicament polític, no caldria reforçar la política europea i la internacional?

    Són preguntes de les quals no demano respostes, sinó que les faig amb ànims de que vilaweb no s´estanqui. Necessitem que vilaweb creixi.

    salut i euros

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.