22 de gener de 2006
Sense categoria
7 comentaris

El PP i el respecte pel poder judicial

Em fa ràbia sentir com el Piqué diu que cal respectar les decisions judicials, arran els darrers fets sobre els papers de Salamanca. Ells que sempre que han pogut han manipulat la justícia, quan els va a favor s’ha de respectar per sobre de tot, i quan els va en contra és per culpa d’una ingerència de qui toqui (PSOE, "nacionalistes", "terroristes", etc.) i no es pot admetre de cap manera.

Ja ho tenen això els feixistes, quan ells fan lleis les ha de complir tothom, i quan no hi estan d’acord diuen que el poble no les vol i manifesten públicament que les boicotejaran sense cap mena de vergonya (mireu el tema de l’educació).

Ja sé que tot plegat m’hauria de relliscar, que els fatxes sempre seran fatxes, però em fa ràbia, no ho puc evitar…

  1. En fer-li la vida impossible al govern.

    Utilitzant el seus simpatitzants a l’administració, a la judicatura, al en militar, per crispar i fer d’un gra una muntanya i per això compta amb la brunete mediàtica.

    I de vegades el Psoe és deixa i mostra feblesa front a la crispació per la crispació.

  2. I per què no respecteu els nazionalistes les sentències del TSJC en què es diu que els nens tenen dret a rebre l’educació en la llengua materna?

  3. Vivim en una democràcia tutelada, asimètrica i elitista, on hi han grans oasis d’impunitat. Aquests oasis es confonen tan amb el paisatge habitual que normalment ni ens donem compte de la seva presència i de la seva gravetat.

    La gràcia del moment actual espanyol és que el PP, l’Esglèsia, l’Alta Magistratura i l’Exèrcit s’han vist obligats a descarar-se, i com és lògic tots els que havien acceptat l’ statu quo també han quedat amb les vegonyes, en aquest cas a més encara més minses i escarransides que les pròpies dels caducs africanistes josé antonianos, a l’aire.

    La impudícia obsecena de les impostures tan pot portar a una gran renovació del "desencanto" de la transició, com a una repulsa activa de la població. A les properes eleccions i al si de les pròpies formacions polítiques hi han les respostes a aquests interrogants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!