Camins llargs...

Superant obstacles

11 d'agost de 2005
Sense categoria
1 comentari

Persones diferents

"Tots som diferents però som iguals"

Els aspectes de les persones que ens podem diferenciar des del nostre punt de vista per la raça, l’origen, els defectes, la bellesa… Cadascú té algun obstacle amb la societat o sigui hi ha moltes minories que la societat es menysprea, es rebutja, es ignora… No em refereixo per la raça, inmigrants o emigrants o persones exotiques, sino de les persones que en la societat ens llastima amb un sol dia i l’endemà s’oblida, es com una tactica que emplea els nostres polítics en general.

El que em refereixo les persones especials com els cecs, els sords, els psiquics… Ells tenen forces obstacles per poder fer la vida rutina almenys les noves tecnologies es permet facilitar-los i disminueix els seus obstacles. Hi ha voreres que no estan a l’alçada de l’asfalt que pugui travessar d’una vorera a l’altra o una persona sorda que en necessita alguna orientació informatiu avisant en subtítol o bé una persona cega que s’ha d’ajudar a orientar la seva ruta si una part de la seva ruta està d’obres.

Vull dir que els propers dies seran vitals per aquestes persones i per la societat en general que els politics es posin d’acord d’una vegada el maleït Estatut que es iguali els drets i no pels interessos d’ells, han de recordar que el poble ha elegit i no s’ha de jugar, que creiem amb vosaltres senyors diputats i senyores diputades. Hi ha articles de l’Estatut potser importants i beneficiats per aquestes persones si els nostres polítics es recpecta els drets i es voluntats.

Ho dic amb la mitica frase de la Gemma Nierga, "Por favor, dialoguen!"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!