Pau Comes

Independència és llibertat

29 de novembre de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Comprem productes valencians!

Es veu que han sortit els més fatxes de la -per ells- "Comunidad Valenciana" i ara volen vendre un cava anticatalà, com a boicot als productes catalans. He escoltat algunes reaccions de desaprovació per part de principatins que generalitzen el seu emprenyament a tots els valencians. Greu error! El que hauríem de fer és contrarrestar aquest boicot de la manera més efectiva (segueix…)

Anem a pams. Què pretenen aquests que perden el cul per "ofrendar nuevas glorias a España" (sic)? Doncs allunyar tant com puguin els catalans i els valencians, i acostar aquests últims a Espanya. I què hem de fer els principatins, si ens creiem de veritat la nostra nació? Doncs aprofitar aquesta oportunitat que ens donen els fatxes i fer exactament el contrari que ells. En aquest cas, és ben senzill: hem de comprar productes valencians. Més del que ja ho fem, val a dir, ja que els intercanvis comercials entre el Principat i el País Valencià tenen un volum molt important, comparat amb els de la resta de l’Estat Espanyol. I fer-ne publicitat tant com puguem. Fer campanyes a favor dels productes valencians.

Perquè, qui ens fa el boicot? Tots els valencians, o només els fatxes? Si, a més, reaccionem a aquest boicot comprant productes valencians, fins i tot els més desinformats de la Sénia cap avall veuran que els principatins no som el dimoni banyut, tal com els ho diuen els fatxes, sinó uns bons clients, com a mínim. No hi ha manera més eficaç per a desmuntar tòpics anticatalans.

Si, a sobre, comprem productes valencians abans que d’altres punts de l’Estat, aconseguirem capgirar aquesta maniobra espanyolista de manera irreprotxable: si els fatxes consideren que el País Valencià és més Espanya que la Puerta del Sol, no ens podran recriminar que fem boicot als productes "espanyols" si comprem productes valencians, oi?
Apa, ja ho sabeu: ara que ve Nadal, cava català i torrons valencians!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!