Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Poetes a Can VilaWeb

Aquesta ha estat una setmana complicada, com sempre que hi ha eleccions. Pel mig, però, dos actes emocionants de suport als periodistes mexicans assassinats, organitzat pel PEN Club a l’Espai VilaWeb. Amb la presència de grans poetes del país i escriptors del país, encapçalats per la degana Montserrat Abelló, com ara Narcís Comadira, Maria Barbal, Carles Torner, Maria Teresa Pous, Josefa Contijoch, Cinta Massip, David Figueres… . A més del vídeo de VilaWeb TV ací trobareu un altre vídeo, de l’ajuntament de Barcelona sobre aquest mateix acte.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. És d’agrair el seguiment informatiu que esteu fent sobre el cas del malaguanyat poeta valencià Salvador Iborra, perquè és i serà, no ho dubte pas, un cas paradigmàtic i emblemàtic de la fi d’una època fosca d’aquest país, un cas que no oblidarem i que farem servir per a construir una societat més cívica i ètica.
    Perquè, com bé esteu fent, és el desenllaç tràgic de tot un seguit d’injustícies i anomalies tant polítiques com socials que cal denunciar i esmenar…
    Som molts els qui voldríem estar hui en l’homenatge al poeta i no podrem assistir-hi. Espere, doncs, que ens informeu detalladament del que succeirà en l’acte.
    Moltes gràcies.
    I continuem llegint els seus versos…
  2. Una suggerència: en el lloc on fou assassinat Salvador Iborra es podria posar una mena de “Stolpersteine” recordatori, com els que l’artista alemany Gunter Demnig ha col·locat per mig Europa en memòria de les víctimes del nazisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.