15 de gener de 2016
0 comentaris

1×1 del debat d’investidura

Comentari a El món a Rac1 (11-1-16):

President KRLS. Berto Romero. Va començar poc èpic, però en el torn de rèplica, a l’hora del late night, va aparèixer un monologuista irònic i un polític hàbil, que va regalar a la CUP un missatge per les samarretes: “No volem ser encaixats”.

Arrimadas. Encallada. Ha estancat la progressió, potser perquè va fer l’oposició de manual de Ciutadans a Artur Mas, quan l’investit era un altra. Va pensar més en la tele espanyola que en els diputats.

Iceta. Brillant. Impecable en el to, encertat en el plantejament, va saber tocar els punts febles i fer les preguntes adequades. S’esperen tardes dialèctiques de glòria amb el nou president.

Rabell. Enfadat. No va saber transmetre en positiu el missatge de les aliances a Espanya per fer un referèndum pactat, amb el que podria atraure més seguidors.

Garcia Albiol. Gris. Com Arrimadas, tenia més entrenada l’oposició a Mas. Estava tant desorientat que es va quedar curt en l’apocalipsi d’una Catalunya pobra i sola en mans de la CUP.

Gabriel. Lady McBeth. L’escena en que s’adreça a Mas i l’expresident no se la mira i com després parla de tu a Puigdemont passarà a la història de la interpretació dramàtica al Parlament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!