Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

8 de desembre de 2017
0 comentaris

NOTÍCIES 1783 (d’un correu)

A partir del gener, el banc central europeu ja no comprarà deute públic espanyol. El govern espanyol ha robat tots els diners de la guardiola de les pensions:

http://blocs.tinet.cat/tokra/files/2017/11/BCE-no-compra-deute.jpg

———-

Entreu a: http://adretscivils.cat/

https://www.vilaweb.cat/noticies/els-familiars-dels-presos-politics-i-del-govern-a-brusselles-sassocien-per-demanar-ajut-economic-2/

ES16 0081 1783 4100 0113 3415

———-

Espanya va dir que ens mataria:

https://www.elindependiente.com/politica/2017/11/17/urkullu-arzobispo-ribo-avisaron-puigdemont-sangre/

https://www.vilaweb.cat/noticies/lluis-llach-respalda-les-paraules-de-rovira-sobre-la-violencia-extrema-en-cas-dindependencia/

———

L’església catòlica espanyola diu que:

http://www.directe.cat/noticia/683554/l-esglesia-espanyola-aplaudeix-el-bloc-del-155-per-fer-front-la-pertorbadora-dui

———–

I a aquest home el vam fer president?:

http://www.directe.cat/noticia/683194/el-president-montilla-reconeix-el-dret-a-lautodeterminacio-de-ceuta-i-melilla-i-no-el-de-c

———–

I aquest ens va representar?:

http://www.directe.cat/noticia/683920/duran-i-lleida-assegura-que-una-catalunya-independent-seria-un-tumor-amb-metastasi-per-la-

———-

Fan fora d’un mercat l’Alícia S.Camacho:

http://blocs.tinet.cat/tokra/files/2017/11/fan-fora-l-alicia-d-un-mercat.asf

———

Què ha passat l’octubre del 2017?:

El reconeixement europeu ja el teníem. Entràvem a formar part de l’EFTA. Els 4 països que formen l’EFTA ja havien votat a favor d’afegir Catalunya, i havien votat tots 4 a favor. Però aquesta informació també va arribar al govern espanyol. L’única forma que tenien de aturar això era fent que Catalunya no complís les condicions per a poder entrar l’EFTA. Què podia fer Espanya? Doncs fer baixar la riquesa productiva de Catalunya. Com? Doncs fent que les grans empreses catalanes se n’anessin. Objectiu que va assolir amenaçant-les dient que quan volguessin vendre els seus productes a Espanya haurien de pagar uns impostos del 30%.

 

I les empreses que venien fora d’Espanya? Rebien una trucada del mateix rei d’Espanya amenaçant-los dient que ell tenia molt bona relació amb els dirigents de cada país, i que només amb una trucada seva podia bloquejar l’entrada dels seus productes a tot arreu. D’aquesta forma tant ruïn, Espanya va fer que moltes empreses canviessin la seu.  Deixant Catalunya amb un PIB molt més baix, provocant que l’EFTA els digués que ja no podien acceptar-ne la entrada, perquè no complien les condicions que ells demanaven.

 

La pregunta que es fa tothom es per què Carles Puigdemont no va declarar la DUI abans que les empreses se n’anessin? Doncs perquè l’EFTA per acceptar la DUI com a vàlida només demanava una condició, que el senat signés l’execució del 155. Només així acceptarien l’Estat espanyol com un estat opressor, i només així acceptarien la república catalana com a vàlida. Però el govern espanyol també ho sabia això, i va decidir allargar l’espera d’aquesta signatura del senat del 155 tant de temps com calgués, i així Catalunya no podria declarar la DUI.

 

Com que Espanya tenia la clau de la caixa dels pressupostos, Catalunya no podria pagar als seus treballadors, funcionaris, etc. durant el temps que trigués Espanya a signar el 155. Això hauria provocat manifestacions, aldarulls, desordres i queixes de la gent que no cobrava. Així que sense caixa i sense el suport europeu, que us recordem que va perdre per culpa de les empreses que per covardia van decidir canviar la seu, al president Puigdemont només li quedava una opció, convocar eleccions.

 

Si Brusseŀles ha permés al Rajoy aplicar el 155 amb la condició que convoqués eleccions, és perquè aquest els ha dit que la majoria catalana no és independentista. Ara bé, si el 21D surt una clara majoria independentista, Brussel’les haurà de negociar. No pot deixar que el món vegi que Europa no és demòcrata. No perdeu l’esperança, la majoria que surti de les urnes decidirà el futur. Si guanyem no hi haurà més 155. Si perdem, tenim 155 per molt de temps.

 

Ha faltat Matilde Verdú
11.03.2012 | 10.22
Avui tinc motius d?alegria i tristor
10.09.2006 | 1.04
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.