Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

3 de juliol de 2017
0 comentaris

Ahir vaig penjar al facebook una informació que no era certa

I cal dir la veritat (també els mitjans de comunicació que o menteixen o manipulen la informació), per cert no són tots. Gràcies a Déu.

La informació era que “una edil de Compromís-Podemos, contra la religión: anima a quemar iglesias.” La informació anava o va (perquè no ha desmentit res l’autor del text), donada per David Lozano, d’ES DIARIO sobre el fet que donava al titular. L’edil és Aida Ginestar Pau i no ha dit mai això que afirma el “periodista”. L’article del diari és molt tendenciós contra Compromís. Aida és filla d’una balladora del grup a què pertany l’amic que m’ho ha explicat, la coneixen i saben com pensa. Ella (AIDA GINESTAR) va dir (i està registrat) que aquells que veien en Compromís el dimoni que anaven a cremar esglésies, com era que encara estaven sense cap atac ni cap crema. A més, l’alcalde, Diego Gómez (mestre a Carcaixent i amic també) i l’edil (AÍDA) van a tots els actes protocolaris i festius de l’església. Igual que la meua alcaldessa i l’equip que l’acompanyem. No sé si faig bé a dir el que segueix… La dreta ja sabem com és, i Aida ha plorat per les mentides que han dit i escrit. Simplement (i mira que en saben) li han fet la volta al que va dir per tal de fer-la paréixer una bolxevic radical. Ànims, Aída! Estem amb tu.

PD: per si voleu llegir la notícia: http://www.esdiario.com/563079119/Una-edil-de-Compromis-Podemos-contra-la-religion-anima-a-quemar-Iglesias.html


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.