Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

18 de gener de 2017
0 comentaris

Dos apunts d’un bloc d’opinió, En veu alta, d’edp

Rússia, país estrany

Posted: 17 Jan 2017 04:32 AM PST

Rússia és un país, si més no estrany. Misteriós, fosc, desconegut, idealitzat a voltes, però sobretot estrany. N’hi va haver prou amb què una mica d’obertura del Gorbatxev ens fes caure la vena dels ulls de la gran mentida comunista-marxista-leninista-trotskista ….. Una potència mundial encara ara en l’època post URSS, que es permet mirar els ulls del món en general amb aquell to de supèrbia dels reials. Tenir un Putin omnipotent porta a coses que ara veurem en els EUA amb Trump, i si no, doneu-li temps.

Rússia és un país molt estrany, que en els darrers dies ens ha fet posar el crit al cel perquè el seu Parlament, la Duma, vol aprovar una llei, ens expliquen, que permetrà la violència de gènere, 36.000 agresions i 14.000 morts l’any declarades. Però el fet és molt més greu perquè el que volen fer en realitat és legalitzar de fet la violència DOMÈSTICA en general, permetent el maltracte, abusos i violència a les dones, però també els nens, 28.000 casos cada any, a la gent gran i tot bitxo vivent que visqui sota el mateix sostre del descerebrat agressiu que tingui la paella pel mànec, per la força física, econòmica o política suficient, tant se val i una botella de vodka a l’abast, per exercir-la, uns 250.000 casos l’any, es calculen, perquè no hi han dades oficials.

Rússia és un país tant estrany, a on han desaparegut des de l’arrivada de Putin, milers de dissidents del poder oficial, molts milers, entre polítics, activistes de barri, intel·lectuals lliures, blocaires, periodistes, artístes, cantants i un munt de gent normal, homes i dones, que fa fredar. A on per llei els drets dels homosexuals, gais i lesbianes, han quedat tant per sota del nivell de les rates del clavegueram que s’organitzen batudes per caçar-los pels carrers simplement per voler expressar la seva tendència sexual amb total llibertat, des d’on es disparen míssils contra avions civils, s’envaeixen països sobirans, Ukraïna, Txetxènia, Siria, Georgia, Kosovo, Moldàvia …. provocant veritables massacres i a on fins i tot, es manipulen les eleccions presidencials del país més potent del món (??) per a fer president Donald Trump.

Si podèssim sumar totes les víctimes mortals que ha provocat Rússia des de fa anys, sen’s posarien els pèls com xinxetes, hi ha algú disposat a agafar la calculadora i sumar?

 

Foteu el camp d’una vegada!

Posted: 27 May 2014 12:41 AM PDT

Senyors:

Han caigut vostès en la casella del fracàs més absolut, vagin directament a la 3ªVia, sense passar per la casella de sortida i sense recollir 350.000 vots.

Un cop allà sense poder tirar els daus fins el proper #9N2014 facin la reflexió del què els ha portat a perdre des del 2004 fins avui, el 60,5% del seu suport.

Perquè a Catalunya ens fa molta falta un Socialisme nostre, catalanista, integrador i no excloent, defensor del Dret a Decidir, que no és el que vostès proposen, un socialisme que fa molts i molts anys també va ser el meu (les gràcies a qui em va fer obrir els ulls! <img alt="


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.