Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

11 de juny de 2016
0 comentaris

. Campanya 20J Dia Mundial Persones Refugiades

Benvolgudes, benvolguts,

 

us escrivim del conjunt d’entitats i col·lectius que,sota el paraigües de la plataforma Stop Mare Mortum, estem impulsant una setmana de mobilitzacions prèvia al Dia Mundial de les Persones Refugiades, que serà el proper 20 de juny.

 

Ens adrecem a vosaltres per explicar-vos que hem plantejat aquesta setmana de mobilitzacions de la següent manera:

 

  • De dilluns 13 a dissabte 18 de juny: Setmana de mobilitzacions descentralitzades.
  • Diumenge 19 de junyGran manifestació a Barcelona en suport als drets de les persones refugiades i per denunciar les polítiques migratòries de la Unió Europea, sota el lema “Obriu les fronteres: volem acollir!”. Punt de trobada a Plaça Universitat, a les 18h.
  • Dilluns 20 de juny: Activitats descentralitzades en motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades.

 

Estem convençudes que la força de la mobilització és clau per tal de posar fi a les polítiques migratòries de l’actual Europa fortalesa que generen expulsions, repressió, patiment i mort, i construir una societat on tothom pugui circular lliurement i gaudir d’una vida digna. Durant la setmana de mobilitzacions, també emplaçarem els governants estatals, catalans i locals a garantir vies lliures i segures a la frontera sud i a garantir tots els drets per totes les persones als nostres pobles i ciutats, independentment de l’origen o situació administrativa.

 

És per això que us demanem que activeu les vostres xarxes per difondre la convocatòria de manifestació del diumenge 19J a Barcelona i que hi participeu, i  d’aquesta manera, convertir-la en una mobilització massiva.

A més, demanem la vostra adhesió al manifest de la campanya, que podeu accedir a través d’aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/16BuLu6mDWpatZoRu-YOfi_zM4By_ouwwu9Hi282zua0/viewform?c=0&w=1

 

I finalment, us emplacem a sumar-vos a aquesta setmana de mobilitzacions i a organitzar accions descentralitzades al vostre àmbit. Per tal de recopilar i difondre totes les activitats que s’organitzin durant la setmana, us demanem que si feu activitats en aquest marc ens n’informeu a través d’aquest enllaç: https://stopmaremortum.org/calendari-actes/.

 

 

Salutacions,

Comissió de relacions de la Campanya del 2OJ


Campanya 20 Juny 

Dia Mundial de les Persones Refugiades 2016

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.