Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

4 de març de 2006
Sense categoria
1 comentari

Anit sopar per la llengua

Que ningú ens entenga malament. Vam assistir a la presentació de la XIX TROBADA d’ESCOLES en VALENCIÀ.

L’acte tingué lloc a Castelló de les Gerres. Hi hagué tres parts clarament diferenciades: a les 19:00 Presentació de la XIX Trobada, a les 20:00 Homenatge a Manuel Sanchis Guarner, amb la presència d’Antoni Ferrando Francés, catedràtic de Lingüística Catalana a la UV, i Manuel Sanchis-Guarner Cabanilles, fill del "mestre" Sanchis Guarner, que no pogué assistir però hi estigué present amb un text llegit pel presentador de l’acte. I a les 22:00 tingué lloc el Sopar de Lliurament de l’XI Premi Benicadell al grup MENESTRILS d’Ontinyent.

El sopar tingué plats d’aquesta tipus: degustació de formatges del país, peres al vi amb mus d’ànec i gelatina de vi, margallons gratinats, etc. Tot molt bo.

La XIX Trobada tindrà lloc el 8 d’abril a Castelló de les Gerres (o de Rugat). 

Ah!, s’ha dit per internet i també -així se’m va confirmar- que SS Majestats els Reis Juan Carlos i Sofia visitaran la ciutat d’Albaida el dia 14 de març. I diuen que si també passaran unes hores a Ontinyent. Si se’m permet formular un desig m’agradaria, com a valldalbaidí, disposar del corresponent permís a la feina per viure tan gran dia. Bon dia i bona hora…


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.