Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

16 de gener de 2006
Sense categoria
0 comentaris

Ja està bé, PP!!!!

Voldria fer-me ressò d’uns quants fets que el PP (palaus i pisets) ha protagonitzat al nostre País Valencià, sí, heu llegit bé, País Valencià (amb totes les lletres).
El primer fet que m’ha cridat l’atenció ha estat la varietat i la pluralitat del partit que ens governa arran de la concessió dels 42 canals de televisió digital. No direm res de les dates en què han fet publica la concessió. Ja deveu saber-ho: FJLosantos no van al infierno, El Mundo , la COPE i, com no, Las Províncias.

Crec que no m’he deixat cap. Bo, sí, una concessió als periòdics Levante-EMV i Información (València i Alacant) i una més al grup PRISA. On està la varietat? On trobarem la pluralitat? Que Déu ens agafe confessats!!!
L’únic grup que s’ha creat amb capital valencià i que emetria íntegrament en valencià, INFOTV, s’ha quedat sense la cirereta del pastís. I després diuen que el valencià els importa, que els germans de dalt ens el volen furtar. En fi, què voleu que vos diga que no sabeu ja, amics lectors.

I, per acabar amb el tema audiovisual, faig esment de l’informe del CVC (Consell Valencià de Cultura) en què diu: "no sembla que s’haja construït en aquests anys una imatge de poble amb les peculiaritats i trets culturals i humans més definitoris dels valencians i sí, en canvi, una imatge de DIVISIÓ i ENFRONTAMENT entre ells". Les majúscules són meues. Què t’ha paregut, morrut? I diu més, però no em faré pesat, sobre els informatius (per a mi, la més gran desinformació que he conegut fins ara al llarg de la meua vida): "trobem un excés de banalitats i tòpics, fets violents i altres curiositats, en detriment de la informació política". Però, quan parla l’informe dels aspectes polítics tractats per Canal 9 afig: "privilegia clarament la visió dels partits polítics governants, en detriment de la representació social que correspon als altres partits i col.lectius ciutadans".

De moment, res més.



Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.