Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

24 de novembre de 2015
0 comentaris

“Carol”, de Todd Haynes, encapçala les nominacions dels ISA 2015

Carol, de Todd Haynes, encapçala les nominacions dels Independent Spirit Awards, amb 6 candidatures: Pel·lícula, Director, Guió, Fotografia i les 2 Actrius (Cate Blanchett i Rooney Mara).

Amb 5 nominacions, Beasts on No Nation, de Cary Fukunawa: Pel·lícula, Direcció, Fotografia, Actor (Abraham Attah) i Actor en Paper Secundari (Idris Elba).

Guardonada ja amb Robert Altman Award (al Director, Director de Càsting i al conjunt del Repartiment) i reconeguda en 4 categories, Spotlight, de Tom McCarthy: Pel·lícula, Direcció, Guió i Muntatge.

Amb 4 nominacions: Anomalisa, de Duke Johnson i Charlie Kaufman (Pel·lícula, Direcció, Guió, Actriu en Paper Secundari -Jennifer Jason Leight-), i Tangerine, de Sean Baker (Pel·lícula, Direcció, Actriu -Kitana Kiki Rodriguez- i Actriu en Paper Secundari -Mya Taylor-).

En l’apartat de Millor Film Internacional: Fill de Saül, El abrazo de la serpiente, Mustang, Una colla de noies (Bande de filles | Girlhood), Un colom s’assegué en una branca a reflexionar sobre l’existència

Més informació: 2016 SA One Sheet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!