Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

9 de setembre de 2015
0 comentaris

Vuitena jornada de Venècia 2015

El nou film del polonès Jerzy Skolimovski destaca en una jornada de Venècia 2015 en què es podrà veure un documental sobre l’exèrcit papal i  un altre sobre Brian De Palma, a més d’un curt sobre Ingrid Bergman.

Competició.

HOD_2Heart of a Dog (Heart of a Dog). Direcció: Laurie ANDERSON. Guió: Laurie Anderson. Productores d’: EUA. Durada: 1h15. Intèrprets: Laurie Anderson. Sinopsi: Assaig que explora tema com l’amor, la mort i el llenguatge; a partir de la seva experiència personal, marcada per dols recents, com el de la pèrdua del marit, el rocker Lou Reed. Vídeos: pendent. Vendes internacionals: Celluloid Dreams. Distribuïdores: pendent. Més informació: Imdb (ang)| My Movies (it). Festivals: Venècia 2015 | Altres festivals. Reconeixements: Premis i nominacions. Foto: gentilesa de la Mostra de Venècia.

f11 minuts (11 Minut | 11 Minutes). Direcció: Jerzy SKOLIMOVSKI. Guió: Jerzy Skolimovski. Productores de: Polònia i Irlanda. Durada: 1h21. Intèrprets: Richard Dormer, Paulina Chapko, Wojciech Mecwaldowski. Sinopsi: La pel·lícula segueix els mateixos 11 minuts en les vides de diversos personatges, joves i vells, pròspers i en la misèria. Alguns elements del relat queden sorprenentment entrelligats; d’altres segueixen el seu propi i intricat ritme. Alguns dels personatges són en moments crucials de la seva vida, a punt de prendre decisions; d’altres, en la seva rutina quotidiana. El que tots comparteixen és una visió enigmàtica, al cel, aquell mateix dia, i la tràgica cadena d’esdeveniments que marcaran els seus destins. Realment, què ho ha provocat? Tots es mereixen el que els passa? Algun d’ells podria estalviar-s’ho? Aquesta mena de preguntes conformen el fons temàtic de la pel·lícula. Vídeos: pendent. Vendes internacionals: HanWay Films. Distribuïdores: pendent. Més informació: Imdb (ang)| My Movies (it). Festivals: Venècia 2015 | Altres festivals. Reconeixements: Premis i nominacions. Foto: gentilesa de FilmPressPlus.

Fora de competició.

L’exèrcit més petit del món (L’Esercito più piccolo del mondo). Direcció: Gianfranco PANNONE. Productores de: Ciutat del Vaticà, Itàlia, Suïssa. Durada: 1h20. Documental sobre la vaticana guàrdia suïssa a l’època del Papa Francesc. Més informació: Imdb (ang)| My Movies (it). Festivals: Venècia 2015 | Altres festivals.

De Palma. Direcció: Noah BAUMBACH i Jake PALTROW. Productores d’EUA. Durada: 1h49. Documental-entrevista al cineasta Brian De Palma. Més informació: Imdb (ang)| My Movies (it). Festivals: Venècia 2015 | Altres festivals.

Horitzons.

Mate-me por favor. Direcció: Anita ROCHA DA SILVEIRA.

Tempête. Direcció: Samuel COLLARDEY.

Jornades dels Autors.

Viva Ingrid! Direcció: Alessandro ROSSELLINI.

Klezmer. Direcció: Piotr CHRZAN.

Setmana de la Crítica.

Light Years. Direcció: Ester May CAMPBELL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!