Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

18 de maig de 2015
0 comentaris

Revista de premsa: “Mon roi”, de Maïwenn

De la francesa Maïwenn, no es pot pas dir que hagi convençut gens ni mica Mon roi, una història d’amor, apassionada i complicada, al llarg dels anys, d’una parella amb fill; protagonitzada per Vincent Cassel, Louis Garrel, Emmanuelle Bercot i Isid Le Besco.

Imma Merino, diari El Punt Avui, Crònica del 18 de maig: (..) un film matusser de la cineasta i actriu francesa Maïwenn  (..) Bercot -l’actriu- contribueix a un film que contradiu el seu discurs -del film “La tête haute” que inaugurà Canes- sobre els serveis socials: tenint-ne la possibilitat, són idiotes per no intervenir en la relació entre un maltractador (insuportable Vincent Cassel) i la seva dona. Un film lamentable.

Xavi Serra, diari Ara, Crònica del 18 de maig: (..) ha tornat a situar molt baix el llistó del cinema francès per entrar al festival (..) La naturalitat de Cassel i Bercot, entregats i creïbles, ajuda lleugerament a empassar-se una història plena d’obvietats i maniqueisme sentimental amb lectures metafòriques subratllades (..) Homes i dones responen a estereotips simplistes de gènere que sembla autoajuda cinematogràfica per a dones atrapades en males relacions. En resum, la pitjor pel·lícula que s’ha vist fins ara en competició oficial.

Nando Salvà, diari El Periódico, Crònica del 18 de maig: (..) Maïwenn no es mereix ni les engrunes de l’èxit que Canes li ha proporcionat (..) Es passa dues hores i quart de metratge intentant demostrar com són de complicades i fins i tot addictives les relacions amoroses, però per fer-ho se serveix de dos personatges sagnantment simples (..) Incomptables oportunitats per al melodrama cridaner, els atacs a la lògica narrativa i l’humor involuntari (..)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!