Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

22 de febrer de 2015
0 comentaris

Al Club 7 Cinema, serà matinada d’Oscar

Enguany tinc previst cobrir els Oscar de manera diferent a com ha estat els darrers anys en aquest blog. Si ho havíeu seguit, sabeu que, cap a les 4 em llevava i començava a seguir-ne els resultats per internet, sense veure la gala en directe, i que, en acabat, després de publicar-ne el resultat definitiu feia un apunt de comentari.

Oscar 1Aquest any, si res no canvia, veuré la gala per televisió i no preveig anar editant-ne un apunt de seguiment. Això sí, en acabat, vindré ràpidament al despatx, per a editar-ne el del resultat i el del comentari. O sigui que me’n faré ressó a darrera hora de la matinada, primers moments del matí. Calculo que serà entre les 05.30h i les 07.30h.

Feia més de dues dècades que no mirava per televisió la gala en directe, tant de temps com un bon amic m’ha estat convidant, persistent, any rere any, primer en un local públic tancat en aquelles hores i després a casa seva. Finalment, aquesta vegada he decidit muntar-m’ho de manera que pugui acceptar-li la invitació i és així que m’espera una nit de cinefília hollywoodenca al cent per cent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!