Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

9 de gener de 2015
0 comentaris

Isabel Coixet inaugurarà la Berlinale 2015

El 5 de febrer Isabel Coixet inaugurarà la 65a edició del Festival de Berlín i la competició del certamen, amb la pel·lícula Ningú no vol la nit (Nobody wants the Night | Nadie quiere la noche).

NingúNoVolLaNit_c_LEANDRO_BETANCOREs tracta d’una coproducció Franco-búlgaro-catalana, rodada en anglès, a Noruega, Bulgària i a la península ibèrica, i protagonitzada per l’actriu francesa Juliette Binoche, l’actriu japonesa Rinko Kikuchi i l’actor irlandès Gabriel Byrne.

L’acció del film se situa al 1908, a Groenlandia. Josephine Peary (Juliette Binoche), una dona noble i valenta deixa enrere la seva vida acomodada a Washington per anar a esperar el retorn del seu estimat marit, Robert Peary, de la somniada expedició al Pol Nord. En aquesta llarga i solitària espera, la seva vida toparà inesperadament amb la d’una dona inuit jove i bella, Allaka (Rinko Kikuchi). Juntes lluitaran per sobreviure i encarar aquesta llarga i gèlida espera sota les amenaçadores i esfereïdores condicions de l’eterna i fosca nit de l’hivern polar. Segons Dieter Kosslick, director del Festival de Berlín, Coixet hi ha creat un impressionant i perspicaç retrat de dues dones en circumstàncies extremes.

https://www.youtube.com/watch?v=ayNvqe7ubEc

Serà la primera vegada que es projectarà un film en Dolby Atmos® al Berlinale Palast.

Fins a sis pel·lícules ha presentat Isabel Coixet a la Berlinale en anys anteriors; d’entre les quals Mi vida sin mi (2003) i Elegy (2008), en competició. El 2009 va ser membre del Jurat Internacional del certamen.

Foto capçalera: Juliette Binoche i Rinko Kikuchi, a Ningú no vol la nit (Neo Art Producciones)

Foto article: Juliette Binoche, a Ningú no vol la nit (Leandro Betancor)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!