Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

20 de desembre de 2014
0 comentaris

Sundance 2015: ja se’n pot consultar la programació

Del 22 de gener  a l’1 de febrer de 2015, tindrà lloc el Festival de Sundance, que ja ha donat a conèixer la programació de les seves diverses seccions i la podem consultar:

RegularPoster_1024x1024US Dramatic. Amb l’estrena mundial de 16 llargmetratges narratius, aquesta secció ofereix un primer cop d’ull a noves veus innovadores en el cinema independent americà, segons l’organització.

US Documentaries. Setze documentals nord-americans, presentats en estrena mundial, que -segons els organitzadors- il·luminen les idees, persones i esdeveniments que donen forma als nostres dies.

World Dramatic. Dotze pel·lícules de talents cinematogràfics emergents d’arreu del món ofereixen noves perspectives i estils inventius, segons els responsables del certamen.

World Documentaries. Dotze documentals d’alguns dels cineastes internacionals més valents i extraordinaris que treballen avui en dia, segons que afirmen els seleccionadors.

NEXT. Obres pures i audaces que es distingeixen per un innovador enfocament, amb visió de futur, en explicar les seves històries. La tecnologia digital s’hi combina amb una creativitat sense límits, cosa que promet que les pel·lícules d’aquesta secció donaran forma a un “gran” nova onada al cinema americà, diuen.

LEPoster01_1024x1024

New Frontier. Pel·lícules que trascendeixen, experimenten i exploren la narrativa tradicional; obres d’avantguarda.

Midnight. Films de terror, comèdies i obres que desafien qualsevol gènere, et sacsegen, et deixen ben assegut i alhora totalment despert.

Spotlight. Panoràmica del cinema projectat arreu del món, especialment valorat pels organitzadors de Sundance, que l’han seleccionat per a posar-lo a l’abast dels seus festivalers.

Premieres. Aparador que presenta l’estrena mundial d’algunes ficcions amb vocació d’èxit comercial el 2015.

Documentary Premieres. Estrena mundial de films sobre temàtiques importants, que esl organitzadors presenten com una mostra del seu continu compromís amb el documental.

Shorts. Els curtmetratges (Animació, Documentals, Ficcions US, Ficcions Internacionals).

Podem consultar-ne el programa, també: PDF OF FILM GUIDE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!