El bloc d'en Jordi Martí

President de la Federació de Barcelona de Convergència

12 de març de 2010
Sense categoria
0 comentaris

SAURA, BOADA, MAYOL, BALTASAR, HERRERA..QUINA TROPA!

La ineficàcia demostrada per la direcció política d’IC-V i el trist balanç de la seva gestió al capdavant d’institucions tant importants com la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, deixen una emprempta que tardarà anys a ser esborrada. Els darrers exemples els hem tingut en les compareixences de Joan Boada, un autèntic senglar de la política, i de Joan Saura, el més gran bluff que pot donar un país, en el marc de la Comissió d’investigació sobre el foc d’Horta de Sant Joan i en la gestió del temporal de fred i neu que hores d’ara encara afecta a milers de catalans de les comarques gironines.

La seva incompetència és només comparable a la seva temeritat i mal estil. Avui s’ha fet pública la sanció al cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Figueres, d’un mes sense feina ni sou, per haver-se absentat del seu lloc de treball durant el temporal de dilluns passat. Els Mossos d’Esquadra, un cos castigat i maltractat pels seus comandaments polítics des que el Departament d’Interior està en mans d’IC-V, ara ha de veure com un dels seus responsables és castigat exemplarment per haver fet el mateix que va fer el conseller Joan Saura el dilluns. Com és sabut, va desplaçar-se a Mallorca per participar en una jornada sobre els estatuts d’autonomia recentment modificats, mentre el país patia les conseqüències del temporal.

Qui sanciona al conseller Saura? Amb quina autoritat sancionen al comissari de Figueres? Qui s’han cregut que són? A què espera José Montilla per moure peça i restituir la dignitat a la màxima institució d’autogovern del país?

I el Conseller Baltasar? I la Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona Imma Mayol, encarregada de l’operatiu de l’emergència produida per la nevada a Barcelona? Només ens queda l’esperança que el temporal que provocaran els vots a les eleccions de la tardor netegi el medi ambient polític, absolutament irrespirable i nociu que ens fereix individualment i col.lectiva fins el més profund de la nostra consciència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!