Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

24 d'abril de 2014
0 comentaris

Setmana de la Crítica – Sessions Especials – Canes 2014: “Hipòcrates”, de Thomas Lilti

(..) La pel·lícula s’ambienta en un hospital, on la duresa de les condicions de treball queda juxtaposada a un mordaç sentit de l’humor, on dos interns, interpretats pels excel·lents Reda Kateb i Vincent Lacoste, se les campen sols (Charles Tesson, director artístic de la Setmana de la Crítica)

FOTO  Hipòcrates, de Thomas Lilti


Hipòcrates (Hippocrate | Hippocrates)

Direcció: Thomas Lilti. Guió: Thomas Lilti, Baya KasmiPierre Chosson, Julien Lilti. Producció: 31 Juin Films (França), France 2 Cinéma (França). Durada: 1h41.

Intèrprets: Vincent Lacoste, Jacques Gamblin, Reda Kateb, Félix Moati, Marianne Denicourt.

Sinopsi: En Benjamin serà un gran metge, n’està ben cert. Però a la primera estada com a intern a l’hospital on treballa son pare, el professor Barois, res no anirà com ell s’esperava. En Benjamin toparà amb els seus límits, les seves pors, les dels seus pacients, de les famílies, del metges, del personal. La pràctica li resulta molt més dura que la teoria, la responsabilitat és aclaparadora, son pare mai no hi és i el seu col·lega internista és un doctor estranger molt més experimentat que no pas ell. En Benjamin ja no està segur de res. És així com comença el seu camí cap a l’edat adulta.

Tràiler VO

Vídeos: Altres tràilers | Altres vídeos.

Vendes internacionals: Le Pacte. Distribuïdores: Le Pacte. Més informació: Web oficial | Imdb (ang) | Unifrance (fr) | AlloCiné (fr) | CommeAuCinéma (fr) | MyMovies (it).


SETMANA DE LA CRÍTICA – Canes 2014

Sessions Especials – Cloenda 53a Setmana de la Crítica

Hipòcrates


Apunts d’aquest blog relacionats amb el film ran de Canes 2014: Canes 2014: programa dj 22 | Tot Canes 2014 | Canes 2014: la Setmana de la Crítica | La selecció.

Reconeixements a Canes 2014: No


Altres apunts d’aquest blog relacionats amb el film: Pendent. Estrena: al mercat francès, 03.09.2014.

Reconeixements: Premis i nominacions. Altres festivals: Altres festivals.


Director: Thomas Lilti (30.05.1976). Curtmetratgista i guionista (Boda en Mendoza) que debutà en el llarg amb el drama ciminal Les yeus bandés. Extracte de la seva filmografia: Les yeux bandés (2008), Hipòcrates (2014).


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!