Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

24 d'abril de 2014
0 comentaris

Canes 2014 · Fora de Competició – Sessions de Mitjanit: “The Rover”, de David Michôd

David Michôd, revelació amb el seu primer llarg, Animal Kingdom, reprèn la petita tradició australiana de thrillers amb parfum de western, apocalíptics, juntant Guy Pearce i Robert Pattinson en una forçada i esforçada cursa de ràbia, supervivència i lluita…


FOTO The Rover, de David Michôd


The Rover (The Rover)

Direcció: David Michôd. Guió:  David Michôd, basat en una història de Joel Edgerton i David Michôd. Producció: Porchlight Films (Austràlia), Lava Bear Films (EUA), Blue-Tongue Films (Austràlia), Screen Australia (Austràlia). Durada: 1h43.

Intèrprets: Guy Pearce, Robert PattinsonScoot McNairy.

Sinopsi: Fa deu anys que l’economia occidental s’ha enfonsat. Les mines australianes encara estan en plena activitat i atrauen els homes més desesperats i perillosos. Allà, en una societat moribunda on sobreviure és un combat diari, no hi ha llei que valgui. L’Eric (Guy Pearce) ho ha deixat tot rere seu, els amics i la vida social. Ja no és sinó un rodamón, un home fred ple de ràbia. Una banda l’atraca i li pren l’única cosa que encara tenia, el cotxe. És així que l’Eric es veu obligat a formar equip amb en Rey (Robert Pattinson), un dels de la banda, que ha quedat ferit durant l’atac i els companys l’han abandonat.

Vídeos: Tràiler VOSF | Vídeos al web del Festival de Canes.

Vendes internacionals: Film Nation. Distribuïdores: Metropolitan. Més informació: Web oficial | Facebook oficial | Twitter Oficial | Imdb (ang) | AlloCiné (fr) | CommeAuCinéma (fr) | MyMovies (it).


FESTIVAL DE CANES 2014

Fora de Competició – Sessions de Mitjanit

The Rover


Apunts d’aquest blog relacionats amb el film ran de Canes 2014: Canes 2014: programa dg 18 | Tot Canes 2014 | Canes 2014: Fora de Competició.


Altres apunts d’aquest blog relacionats amb el film: Pendent. Estrena: al mercat francès, 04.06.2014.

Reconeixements: Premis i nominacions. Altres festivals: Altres festivals.


Director/a: David Michôd (dades pendents). Graduat a la Universitat de Melbourne, estudia al Victorian College. Curtmetratgista, guionista, actor, co-autor de documental. Entre 2003 i 2006, fou redactor en cap de la revista Inside Film.

Extracte de la seva filmografia: Animal Kingdom (2010), The Rover (2014).

Presències a Canes: David Michôd debuta al Festival de Canes.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!