Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

3 d'abril de 2014
0 comentaris

El cartell de la Setmana de la Crítica de Canes 2014

Obra de Les bons faiseurs, el cartell de la Setmana Internacional de la Crítica de Canes 2014, pren la imatge de la pel·lícula Rencontres d’après minuit, de Yann Gonzalez, presentada a la Setmana de l’any passat. La fotografia, de Jean-Claude Moireau, mostra Kate Moran calcant una moto fogosament, disposada a conquerir nous horitzonts.

Per l’organització de la Setmana, aquest cartell encarna l’energia creativa d’una nova generació de cineastes en moviment.

Cal recordar que l’objectiu de la més veterana secció paral·lela del Festival de Canes (avui en dia, més que de “paral·lela” es parla d'”off Festival”) és donar a conèixer nous autors. I és que, com se n’encarreguen de recordar-nos-ho, al decurs de les cinquanta-dues edicions anteriors de la Setmana, s’han descobert personalitats cinematogràfiques posteriorment confirmades com: Chris Marker, Jean Eustache, Paul Morrissey, Ken Loach, Wong Kar-wai, Leos Carax, Arnaud Desplechin, Guillermo del Toro, Jacques Audiard, Alejandro González Iñárritu, Keren Yedaya, Quentin Dupieux, Jeff Nichols…

FOTO Cartell oficial de la 53a Setmana de la Crítica de Canes


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!