Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

10 de desembre de 2013
0 comentaris

“Metro Manila” guanya als BIFA 2013

FOTO Metro Manila, de Sean Ellis

Millor Pel·lícula, Millor Direcció i Millor Disseny de Producció són els tres guardons que ha guanyat Metro Manila, de Sean Ellis, als Premis del Cinema Independent “Britànic”, desbancant entre altres Philomena, de Stephen Frears (que, de les 4 nominacions, se n’ha tornat a casa de buit), El gegant egoista, de Clio Barnard (que de 8 nominacions ha hagut de conformar-se amb el reconeixement a l’Aportació Tècnica), Starred Up, de David MacKenzie (l’altra gran favorita, amb 8 candidatures, que s’ha quedat amb un únic BIFA, al Millor Actor en Paper Secundari, per a Ben Mendelsohn) i Le Week-End, de Roger Mitchell (igualment guanyadora d’un únic guardó —Lindsay Duncan, Millor Actriu—, dels 5 a què aspirava).


Premis del Cinema Independent “Britànic” 2013: WINNERS 2013. Nominacions prèvies: Les nominacions del cinema independent “britànic”.


I és que molt repartits han estat els BIFA d’enguany, ja que llevat de la triomfadora, la resta de títols només han congriat un premi cadascun. Filth, de John S. Baird, ha comportat el reconeixeemnt de James McAvoy com a Millor Actor; For those in peril, el de Paul Wright com a Nou Director; Locke, de Steven Knight, el del Millor Guió; The Look of Love, de Michael Winterbottom, el de Imogen Poots com a Millor Actriu en Paper Secundari; The Machine, de Caradog W. James, el Raindance Award, i Shell, de Scott Graham, el de Chloe Pirrie com a Intèrpret Revelació.

Pel que fa als premis “especials”: La vida d’Adèle, d’ Abdellatif Kechiche, Millor Film Internacional; Pussy Riot. A Punk Praier, de Mike Lerner i Maxim Pozdorovkin, Millor Documental, i Z1, de Gabriel Gauchet, Millor Curtmetratge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!