Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

11 de maig de 2013
0 comentaris

Canes 2013: programa del dimecres 15 de maig (Inauguració)

FOTO © WB El gran Gatsby, de Baz Luhrmann

dc15
El apunts amb el programa diari del Festival de Canes, sempre els havia editat a casa, abans del certamen, i els anava penjant cada dia que tocava. Aquest any ho faig diferent. Per a saber el programa quotidià, n’hi ha prou anant a la categoria del blog FESTIVAL DE CANES. Programa diari i fàcilment s’hi troba la jornada que interessa. Per tant, no cal que esperi a penjar-ho que arribi el dia. Això em treurà una mica de feina allà, on he de guanyar temps com sigui. Així, doncs, som-hi!

Canes 2013: programa del dimecres 15 de maig.

Cerimònia d’inauguració.

19.15h. Al Gran Teatre Lumière, Gala Inaugural conduïda per Audrey Tautou, amb presència de nombrosos convidats i dels membres del Jurat, que es presenten en públic: Steven Spielberg (president), Nicole KidmanVidya Balan, Christoph Waltz, Daniel Auteuil, Naomi Kawase, Lynne Ramsay, Ang Lee, Cristian Mungiu. I, per descomptat, l’equip del film que enceta les projeccions de la 66a edició del Festival de Canes:

Selecció Oficial Fora de Competició.

El gran Gatsby (The Great GatsbyGatsby le magnifiqueIl grande Gatsby). Direcció: Baz LUHRMANN. Amb Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Tobey Maguire.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!